Autoliefhebber.com

De nieuwe Renault Megane R.S

"/>Met zijn sterke uitstraling en volledige focus op prestaties maakt de nieuwe Renault Mégane R.S. geen geheim van zijn sportieve inborst, waarmee hij garant staat voor maximaal rijplezier op de weg én op het circuit. Vernieuwd chassis dat wendbaarheid, stabiliteit en comfort op excellente wijze combineert, voorzien van 4CONTROL-vierwielbesturing en schokdempers met vier hydraulische compressiestops. Nieuwe 1,8-liter turbomotor met 205 kW (280 pk) en 390 Nm, ontwikkeld in samenwerking met ingenieurs van Renault Sport Cars en Renault Sport Racing. Keuze uit vier varianten dankzij twee typen transmissies (handmatig of automatisch) en twee typen onderstel (Sport of Cup). State-of-the-art technologische onderdelen zoals R.S. Vision, Multi-SENSE en R.S. Monitor. Nieuwe Renault Mégane R.S. 280 beschikbaar vanaf 42.340,- euro. Nieuwe Renault Mégane R.S....

» Lees verder ...