Autoliefhebber.com

Jaguar I-PACE laadt snel op

"/>De Jaguar I-PACE is getest onder extreme omstandigheden, op allerlei soorten ondergrond. De auto is bestand tegen de arctische omstandigheden in en rond Jaguar Land Rovers testcentrum in het Zweedse Arjeplog, waar winterse temperaturen tot wel -40 °C voorkomen. 'Not only will the I-PACE charge quickly enough for our customers to carry out their everyday lives, it will offer powerful and precise performance in a variety of conditions and climactic extremes. Allied with the versatile credentials of our celebrated PACE family, this will be an electric performance SUV like no other.' Ian Hoban, Jaguar Vehicle Line Director Pre-conditioning De berijders van de Jaguar I-PACE kunnen voorafgaand aan de reis de accu van de auto opladen aan het hoofdstroomnetwerk en tegelijk...

» Lees verder ...