Carrepublic

MINI LIVE: ideaal, direct antwoord via YouTube-livestream

MINI komt met iets nieuws, perfect voor nieuwsgierige mensen! Via een YouTube-livestream kun je nu al je vragen stellen over de nieuwe MINI Clubman Business Edition. Ideaal, want je krijgt gelijk uitleg en antwoord. De onlangs geïntroduceerde pilot heet MINI LIVE en wordt gepresenteerd door twee MINI Product Geniuses. Je kunt iedere dag gebruikmaken van MINI LIVE tussen 18.30 uur en 21.30 uur, tot en met 6 februari. De YouTube-livestream is makkelijk te vinden op MINI.nl. We weten dat klanten zich veelal online oriënteren en steeds beter weten wat ze willen als ze bij de MINI dealer binnenstappen. We moeten dan ook online met de klant communiceren en eventuele vragen over MINI, de MINI Clubman en/of de MINI Clubman Business...

» Lees verder ...