Autoliefhebber.com

Aston Martin Vantage Coupe met achterwielaandrijving

"/>Het ontwerp van het lichaam is nieuw voor zover het grote veranderingen ontvangt ten opzichte van de stijl van eerdere modellen, zoals de DB11 (waarmee het 30% van de structurele elementen deelt). De koplampen en de piloten voeren alle verlichtingsfuncties uit met behulp van LED's. De inhoud van de kofferbak is 350 liter, en er is extra ruimte achter de stoelen om dikke pakketten of bovenkleding achter te laten. Een Porsche 911 Turbo heeft veel minder capaciteit (115 l) en een Mercedes-AMG GT S, 175 liter. De enige beschikbare motor op dit moment is, met wijzigingen, hetzelfde als de Mercedes-AMG GT en GT-S. Het is benzine, met acht cilinders in v, 4.0 liter cilinderinhoud, aanjager van twee turboladers. Het geeft...

» Lees verder ...