Autoliefhebber.com

Prijzen en specificaties nieuwe Mercedes A klasse

"/>De nieuwe A-Klasse is aanvankelijk verkrijgbaar in drie trims: SE, Sport en AMG Line; en met een keuze uit drie motoren, allemaal met een zeventraps automatische versnellingsbak. Elk model heeft standaard hoge specificaties. Het instapmodel SE heeft twee 7-inch beeldschermen waaronder een centraal touchscreen met MBUX-multimediasysteem met 'Hey Mercedes'-spraakactivering; comfort schorsing; 16-inch lichtmetalen wielen; DAB-radio; Artico-leer en Bertrix-stoffen bekleding; Actieve spoorassistent; Snelheidsbegrenzer; Keyless-Go-startfunctie; en airconditioning. De Sport trimlijn voegt LED high performance koplampen toe; 17-inch lichtmetalen wielen; Stoffen bekleding Artico en Fléron; en automatische klimaatregeling AMG Line-klanten zullen profiteren van 18-inch AMG-lichtmetalen velgen; AMG-lichaamstyling; Microfiber-bekleding van microvezel Artico en Dinamica; en driespaaks sportstuurwiel. De 180 d maakt gebruik van een 1,5-liter dieselmotor, die 116 pk en 260 Nm koppel produceert....

» Lees verder ...