Autoliefhebber.com

Rolls-Royce op podium met Dawn Aero Cowling

"/>Op de Autosalon van Genève van dit jaar zal Rolls-Royce laten zien waarom het wordt beschouwd als 's werelds toonaangevende luxe huis door drie zeer verschillende Phantoms te presenteren die zijn samengesteld voor specifieke klanten van het merk. De eerste van deze drie Phantoms staat bekend als The Gentleman's Tourer en grijpt terug naar het tijdperk van de grootste Grand Tourers - de Phantom II Continental Saloons van de jaren dertig. Deze Phantom II Continental Saloons waren altijd tweedeurs standaard wielbasisauto's die door de eigenaars zelf werden bestuurd tijdens lange reizen door Europa of de Verenigde Staten met vrienden. Dit idee van een grote vierdeurs transcontinentale Grand Touring-auto sprak deze klant aan en in deze geest liet hij een standaard...

» Lees verder ...