Autoliefhebber.com

Skoda Vision X is hybride SUV

"/>De ŠKODA VISION X kan op het eerste gezicht worden geïdentificeerd als een SUV van het al lang bestaande Tsjechische merk. Met de nieuwe stedelijke cross-over neemt ŠKODA AUTO de volgende systematische stap in zijn SUV-strategie. De ŠKODA VISION X staat voor behendigheid, veelzijdigheid en rijplezier, zowel in het stadsverkeer als bij het off-road rijden. Met zijn compacte buiten- en binnenafmetingen en geavanceerde infotainmentfuncties richt de ontwerpstudie zich perfect op de moderne levensstijl van actieve doelgroepen. Outdoor excursies en recreatieve sportactiviteiten zijn de omgeving waarin de robuuste en compacte stedelijke cross-over zijn sterke punten laat zien. De conceptauto geeft inzicht in een toekomstig model dat, na de succesvolle lancering van de ŠKODA KODIAQ en ŠKODA KAROQ, de SUV-campagne van het...

» Lees verder ...