Autoliefhebber.com

Techrules met Ren RS naar Geneve

"/>De Ren RS is uitgerust met het baanbrekende Turbine-Recharging Electric Vehicle (TREV) -systeem van het Chinese bedrijf. De hybride aandrijflijn uit de serie levert ongeëvenaarde niveaus van efficiëntie en prestaties, met behulp van geavanceerde microturbine-technologie voor een ultra-lage impact op het milieu. Naast het opzetten van een R & D-centrum in Beijing, werkt Techrules ook aan het aangaan van belangrijke partnerschappen met verschillende wereldwijde auto- en niet-autobedrijven om de ontwikkeling van haar assortiment-uitbreidende gepatenteerde micro-turbinetechnologie voor een verscheidenheid aan mobiliteits- en industriële toepassingen te bevorderen. Techrules is een Memorandum of Understanding (MOU) aangegaan met CRRC, 's werelds grootste leverancier van raildoorvoerapparatuur. De overeenkomst, officieel ondertekend tijdens een ceremonie tijdens de Autosalon van Genève, zal de twee bedrijven gezamenlijk de TREV-technologie...

» Lees verder ...