Autoliefhebber.com

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe performance tijger

"/>De longitudinale en laterale dynamiek op het hoogste niveau en een opvallend silhouet met klassieke proporties zetten de Mercedes-AMG GT 4-deurs Coupé op het eerste gezicht in de portefeuille van zijn tweedeursbroeder. Het expressieve ontwerp met de lage motorkap, het dominante front en de gespierde lichaamstaal benadrukken de sportieve genen van de vierdeurs coupé, die nieuwe normen stelt als het jongste model in de AMG-familie: als het eerste vierdeurs AMG GT-model combineert het hoge alledaags comfort met diverse individualiseringsopties en de nieuwste sportwagentechniek. "De nieuwe AMG GT 4-deurs Coupé combineert de indrukwekkende racetrackdynamiek van onze tweedeurs sportwagen met maximale geschiktheid voor dagelijks gebruik en heeft een unieke manier om onze merkkern te belichamen," Driving Performance "en met zijn systematische configuratie...

» Lees verder ...