Autoliefhebber.com

DS E-Tense FE 19 voor FIA Formula E kampioenschap

"/>Bezoekers van DS World in Parijs, Frankrijk (33 rue François 1er) zullen worden getrakteerd op een avant-première-kijk op DSE-TENSE FE 19, afgewerkt in een exclusieve matzwarte en gouden kleurstelling wanneer deze op 7 maart 2019 te zien is. Het avant-gardistische merk DS Automobiles ging voor het eerst in op de FIA ​​Formula E-uitdaging in seizoen 2, toen nieuwe technische voorschriften constructeurs de gelegenheid gaven om hun specifieke expertise te demonstreren. Eind 2018 is seizoen 5 van de serie het begin van een nieuw tijdperk voor de Formule E, want een tweede generatie auto's staat centraal. Naast een uitgebreid herzien chassis en een nieuw aërodynamisch pakket dat ontworpen is om extra aero-downforce en minder weerstand te genereren, zonder achtervleugel, zullen de...

» Lees verder ...