Autoliefhebber.com

McLaren 720S in de kleur Atlantic Blue

"/>De nieuwste creatie van McLaren Special Operations komt een jaar na MSO's eerste op maat gemaakte project over de tweede generatie Super Series, de 720S Velocity by MSO, die in 2017 in Genève werd getoond. Met een fusie van Volcano Red en verfkleuren van Nerello Red is het explosief ziet er meer dan overeen met zijn prestaties. In de 12 maanden sinds - tijdens welke de 720S vijf-sterren-testritten voor de weg heeft behaald, evenals prijzen waaronder de mooiste supersportauto ter wereld - hebben maar weinig van de bijna 1.500 McLaren 720S die sinds de lancering zijn geleverd, op zijn minst enige invloed van MSO op zich genomen. De vroegste bouwtoewijzing voor een 'standaard' auto is momenteel juli van dit jaar....

» Lees verder ...