Autoliefhebber.com

McLaren 570GT MSO Black Collection

"/>Het luxueus ingerichte interieur van de McLaren 570GT is verder verbeterd met de nieuwe MSO Black Collection Trim, die een unieke combinatie van gitzwart leer met zwarte Alcantara®-accenten op de middentunnel, het instrumentenpaneel, de hemelbekleding, het stuurwiel en de luidsprekeromlijstingen omvat . De elektrische en verwarmde sportzetels van het geheugen zijn gehuld in semi-anilineleder met uniek MSO-logo op de hoofdsteunen. De hoge aandacht voor detail gaat verder met een MSO-gedefinieerde contactsleutel die is geverfd in Carbon Black en een op maat gemaakte toewijzingbord onder de middenconsole. Een panoramadak met een UV-filterend zwart privacy-tintglas is standaard en kan tegen meerprijs worden geüpgraded naar het MSO gedefinieerde elektrochrome panoramische dak dat onlangs is geïntroduceerd in het MSO Defined-assortiment voor alleen de 570GT....

» Lees verder ...