Carrepublic

Uber in onderhandeling met Toyota over verkoop zelfrijdende tech

Uber is volgens het Japanse Nikkei bezig met een deal om hun zelfrijdende technologie (ook) te gaan verkopen aan Toyota. Het artikel beweert dat er al gesprekken gaande zijn tussen Uber en Toyota en dat beide partijen op dit moment aan het kijken zijn hoe ze de technologie die Uber al heeft kunnen integreren in een busje van Toyota, ogenschijnlijk om te testen hoe goed de tech is. Het zou voor zowel Toyota als Uber goed uitkomen: als Uber met meer automakers kan partneren ontwikkelt de zelfrijdende technologie zich sneller en voor Toyota zou het een goede kickstart zijn, want ze zijn eigenlijk pas net begonnen met het ontwikkelen van zelfrijdende technologie via hun pas opgezette Toyota Research Group Advanced...

» Lees verder ...