Autoliefhebber.com

Jaguar F-Pace SVR is sportauto in SUV-verpakking

"/>De F-PACE SVR is voorzien van de beproefde 5,0-liter V8 supercharged benzinemotor met 44 % meer power. De krachtbron produceert nu 404 kW (550 pk) en 680 Nm koppel. Daarmee is een sprint van 0 tot 100 km/uur mogelijk in 4,3 seconden en een topsnelheid van 283 km/uur."The F-PACE SV R delivers the handling and agility to match its performance. Everything from the steering to the bespoke suspension set-up has been tuned specifically for our performance SUV and the result is a vehicle that lives up to the promise of both the F-PACE and SVR names." Mike Cross, Chief Engineer, Vehicle Integrity, Jaguar Land Rover Aerodynamische aanpassingen De aerodynamische verbeteringen bestaan uit grotere luchtinlaten aan de voorzijde en luchtroosters in...

» Lees verder ...