Autoliefhebber.com

De Lotus Exige Cup 430 Type 25 Edition

"/>Aangedreven door Lotus 'formidabele 3,5-liter supercharged en ladinggekoelde V6, produceert 430 pk en 440 Nm, de Lotus Exige Cup 430 Type 25 is niet alleen de snelste in zijn klasse, sprint van 0-60 in slechts 3,2 seconden, het is zorgvuldig geoptimaliseerd aerodynamica genereert tot 220 kg downforce.Classic Team Lotus bewaart en promoot de geschiedenis van het raceteam dat opereerde van 1954-1994, en Lotus heeft gewerkt met Clive Chapman, directeur en zoon van Lotus-oprichter Colin Chapman, zodat deze editie trots een Type 25-classificatie draagt ​​als eerbetoon aan een legendarische Formule 1-auto. Deze op maat gemaakte versie van de snelste real-world sportwagen van Lotus, die Lotus's historische motorsport-successen onderstreept, is een instant collector-status gegarandeerd.Jean-Marc Gales, CEO van Group Lotus plc, zei: "We...

» Lees verder ...