Autoliefhebber.com

Elektrisch autorijden in een BMW is booming

"/>De zeer succesvolle geëlektrificeerde voertuigen van het bedrijf dragen sterk bij aan het aanhoudende verkoopsucces en in april werd een belangrijke mijlpaal behaald. "We zijn verheugd om aan te kondigen dat er nu meer dan een kwart miljoen geëlektrificeerde BMW Group-voertuigen op de wereldwegen rijden", aldus Pieter Nota, lid van de Board of Management van BMW AG, verantwoordelijk voor verkoop en merk BMW. "De gecombineerde verkoop van BMW i, BMW iPerformance en MINI Electric-voertuigen steeg in april met 52% (9.831), waardoor het totale aantal geëlektrificeerde BMW Group-auto's werd verkocht tot meer dan 250.000," vervolgde Nota. "We zijn goed op weg om ons gestelde doel te halen om dit jaar meer dan 140.000 geëlektrificeerde voertuigen te verkopen," concludeerde hij. In de...

» Lees verder ...