Autoliefhebber.com

De nieuwe Porsche 911

"/>Met een exterieur waar het onmiskenbare Porsche design-DNA vanaf spat, meer musculaire looks en een interieur met een geheel nieuwe lay-out met onder meer een 10,9 inch touch screen beeldscherm, is de nieuwe 911 met zijn state of the art techniek zowel tijdloos als modern. De nieuwste generatie van de zescilinder boxermotor met de innovatieve turbotechniek is verder ontwikkeld en is in de S-modellen krachtiger dan ooit. Naast de vervulling van de nieuwste emissienormen met partikelfilters, lag de focus van de ontwikkeling op de verdere toename van de prestaties. Nieuwe, grotere, symmetrisch ontworpen turbo’s met elektrisch geregelde wastegate kleppen, een volledig opnieuw ontworpen intercooler en nieuwe piëzo-injectoren leiden tot een betere respons, meer vermogen en meer koppel. De 6-cilinder turbomotoren...

» Lees verder ...