Carrepublic

MotorSport ‘Sportauto van het Jaar’ award​ voor ​Ferrari 488 Pista

De Ferrari 488 Pista blijft belangrijke internationale erkenning krijgen. Het model won dit jaar ook de ‘Sportive de l’année’ award van het toonaangevende Franse automagazine MotorSport. Record op het circuit van Magny-Cours In een vergelijking met 11 andere sportwagens op het circuit van Magny-Cours en de wegen rond het circuit, zette de 488 Pista de snelste tijd ooit neer op het voormalige F1-circuit, dat een lengte heeft van 4,4 kilometer. Het model rondde het circuit in slechts 1:44.90, meer dan 2 seconden sneller dan het vorige record. Het magazine prees de 488 Pista omdat het model "de verwachtingen van de jury overtrof en de concurrentie achter zich liet met zijn prestaties, de laterale grip, zijn winnende combinatie van motor en...

» Lees verder ...